Retourneren

Uiteraard willen wij u de mogelijkheid bieden om uw artikelen te retourneren. U krijgt hiervoor 14 dagen de gelegenheid om uw artikel als retour bij ons aan te melden. Stuur hiervoor een email naar info@tuinvoordeelwinkel.nl waarbij u de reden vermeldt waarom het artikel teruggestuurt wordt

Beschadigd artikel
Het kan zijn dat u bij het beoordelen, het openmaken van de verpakking of tijdens het vervoer het artikel beschadigt zodat de waardevermindering oploopt tot 100%. Wij achten ons hiervoor niet verantwoordelijk en zullen er dan ook voor kiezen een beschadigd artikel niet terug te nemen. Wel kunnen wij u eventueel helpen met het opknappen en meedenken over oplossingen als u hier zelf niet uitkomt.

Terugbetaling
Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen. U dient uw artikel binnen 14 dagen waarin u ons hebt laten weten het artikel terug te sturen aan ons terug te zenden of te overhandigen. Hierna zullen wij het beoordelen, als er geen waardevermindering heeft plaatsgevonden maken wij het geld binnen 7 dagen naar u over. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor eigen rekening. 

Let op: het beoordelen of een artikel wel of geen waardevermindering heeft opgelopen bepalen we bij het ontvangen van het artikel. WIj kunnen niet afgaan op toegestuurde foto's. Wij hebben vooraf foto's gemaakt van onze artikelen zodat we het kunnen vergelijken in geval van een retour. 

 

 

© 2009 - 2021 Tuinvoordeelwinkel.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel